top of page

Onze unieke, holistische aanpak tegen ziekteverzuim

Channeling

Bij channeling wordt er afgestemd op de energetische frequentie van de persoon waardoor direct de kern van het probleem geïdentificeerd wordt. Dit geeft een unieke kans om antwoorden te verkrijgen op persoonlijke vragen, wat leidt tot inzichten en helderheid die gedurende het hele proces worden benut.

Lichaamsgerichte therapie

Lichaamsgerichte therapie is een fysieke en krachtige aanpak. Door gerichte fysieke ontladingsoefeningen worden opgeslagen spanningen in het lichaam vrijgelaten, wat zorgt voor verlichting op zowel fysiek als emotioneel niveau.

Hypnose

Hypnose is een krachtige tool omdat je met hypnose direct toegang krijgt tot het onderbewustzijn. Door gerichte suggesties kunnen ongewenste patronen worden herschreven, negatieve emoties worden aangepakt en positieve veranderingen worden bevorderd.

Energie heling

Energie heling richt zich op het opheffen van blokkades en herstellen van de energiestroom in het lichaam. Dit resulteert in een versterkt gevoel van eigenwaarde, veerkracht en algemeen welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Het combineren van channeling, hypnose, energie heling en en lichaamsgerichte therapie creëert een uiterst krachtige en effectieve benadering voor ons traject.
Deze holistische benadering bevordert diepgaande en langdurige transformatie en welzijn op alle niveau’s.

De trajecten zijn geschikt om het welzijn van de medewerkers te bevorderen en daardoor ziekteverzuim te verminderen en te voorkomen. Daarnaast zijn de trajecten geschikt voor medewerkers die al verzuimd zijn, zodat ze snel kunnen herstellen en succesvol kunnen re-integreren.

Wij nodigen bedrijven uit om deel te nemen aan ons persoonlijke traject om het welzijn van werknemers te vergroten. In een tijd waarin psychisch ziekteverzuim schrikbarend hoog is, willen wij een verschil maken. Onze aanpak richt zich op het individu, met de overtuiging dat deze verandering zich zal manifesteren in het bedrijf als geheel.

 

Samen streven we naar diepe transformatie en persoonlijke groei. Laten we samen bouwen aan een veerkrachtig bedrijf waarin iedereen floreert. Geef jezelf en jouw bedrijf de kans om te transformeren, te helen, en een diepere verbinding met zichzelf te vinden. Want uiteindelijk, wanneer individuen gedijen, gedijt het bedrijf.

 

In de afgelopen jaren hebben wij talloze individuen geholpen in hun persoonlijke reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we nu samenwerken om hetzelfde te bereiken voor jouw bedrijf en haar waardevolle medewerkers.

Een uitnodiging tot Transformatie

Contact

Als u benieuwd bent in wat Vital Work Solutions voor uw organisatie kan betekenen, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Vul het contact formulier in, dan nemen we contact met u op. 

Dankjewel!

bottom of page