top of page

Meet the team

foto kevin.JPG

Als kind droomde ik ervan prof basketballer te worden, en die droom heb ik waargemaakt. Het kostte veel energie en tijd, maar die investering resulteerde in persoonlijke groei, zowel fysiek als mentaal.

 

Tijdens mijn topsportcarrière ontwikkelde ik waardevolle vaardigheden zoals doorzettingsvermogen, resultaatgericht werken en samenwerken in teamverband. Ondanks successen en tegenslagen hebben juist die uitdagingen me gevormd tot wie ik nu ben.

 

Na mijn basketbalcarrière studeerde ik HBO Business Studies. Tijdens deze periode begeleidde ik anderen op het gebied van sport, voeding en mindset. Mijn focus verschoof van motiveren naar inspireren, en ik begon te reflecteren op de diepere motivaties achter ons handelen.

 

Deze interesse leidde tot mijn verdieping in persoonlijke ontwikkeling, ondersteund door studies, waaronder NLP-practitioner en Master. Echter, mijn verlangen naar meer impact bracht me bij hypnose als een krachtig middel om het onderbewuste te beïnvloeden. Wat me fascineert, is de mogelijkheid om door middel van hypnose destructieve patronen, zoals roken en angsten, te doorbreken en te transformeren naar een staat van positieve emoties.

 

Door aan mezelf te werken en mijn bewustzijn te vergroten, ontdekte ik ook dat er meer is tussen hemel en aarde dan ik ooit had kunnen voorstellen. Mijn reis in persoonlijke ontwikkeling opende niet alleen de deur naar een dieper begrip van mezelf, maar ook naar het ontwikkelen van spirituele gaven waar ik me voorheen niet bewust van was. Het verkennen van meditatie en energetisch werk bracht me in contact met een intuïtieve gevoeligheid voor energieën en een verbinding met een hoger bewustzijn.

 

Ik vind voldoening in het helpen van anderen en streef naar een positieve verandering in zoveel mogelijk levens. Mijn ambitie is groot, en ik ben vastbesloten om deze te verwezenlijken.

Kevin Landman

P1140531.JPG

Als kind varieerde mijn toekomstdroom afhankelijk van mijn levensfase, maar er was altijd één constante: mijn droom draaide om het helpen van mensen.

 

Hoewel ik aanvankelijk Geneeskunde studeerde, ontdekte ik na driekwart jaar dat dit niet helemaal de juiste richting voor me was. Met mijn eigen sterke interesse in sport, voeding en een gezonde levensstijl besloot ik me op dat gebied te richten. Ik koos voor een studie Voeding en Diëtetiek en volgde ook een opleiding tot Personal Trainer. Hoewel ik gedurende lange tijd mensen hielp, voelde ik toch dat er iets ontbrak. 

 

Mijn bewustwording begon toen ik, na jaren van persoonlijke strijd en de ervaringen met mijn cliënten, besefte dat gezondheid veel meer omvat dan alleen weten wat je moet eten en voldoende sporten. Zelf had ik jarenlang last van vage fysieke klachten, en ook mentaal en emotioneel zat ik niet lekker in mijn vel.

 

Uiteindelijk vond ik verlichting bij een holistisch coach, die me in enkele sessies hielp om trauma uit mijn jeugd te helen. Er viel een enorme last van mijn schouders. Op dat moment wist ik het: ik wil mensen niet alleen helpen met voeding en beweging, maar ook met hun mentale en emotionele gezondheid. Ik volgde een opleiding tot holistisch coach en bleef tijdens deze opleiding ook aan mijn eigen persoonlijke proces werken.

 

Terwijl ik steeds meer lagen van mezelf afpelde, kwam ik dichter bij mijn authentieke zelf. Mijn bewustzijn groeide, en ik ontdekte en ontwikkelde bijzondere spirituele gaven. Mijn klachten verdwenen, en de onrust die ik jarenlang had gevoeld, maakte plaats voor innerlijke rust, dankbaarheid, geluk en voldoening.

 

Nu zet ik me in om anderen te begeleiden in hun helingsproces, zodat ook zij van hun fysieke, mentale en emotionele problemen verlost kunnen worden. Mijn doel is dat zij dichter bij hun krachtige, zelfverzekerde, authentieke zelf komen te staan.

Trix van de Beek

Contact

Als u benieuwd bent in wat Vital Work Solutions voor uw organisatie kan betekenen, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Vul het contact formulier in, dan nemen we contact met u op. 

Dankjewel!

bottom of page